Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Πως να χρησιμοποιούμε κοριους

Κάποιες φορές θέλετε να ξέρετε τα πάντα για κάποιον.Έτσι δεν είναι?Και αν είναι κοντινός σας άνθρωπος,η τουλάχιστον έτσι νομίζετε,θέλετε να του βάλετε ένα κοριο,για να είστε πάντα μαζί του.
Στην πραγματικότητα αυτο μπορει να γίνει.Μονο να παρακαλατε μην καταλάβει κάτι,γιατί θα την έχετε άσχημα.Και αφού ξέρουμε ότι μπορούμε να βρούμε τέτοιες συσκευές σε κάθε Spy κατάστημα στο διαδίκτυο,μένει να μάθουμε πως να δουλέψουμε με αυτές.

Υπάρχουν δυο είδη,συσκευές και software.Δηλαδή,στη μια περίπτωση βάζουμε τη συσκευη σε ένα δωμάτιο και ακούμε τι γίνεται εκεί,ενω στην άλλη περίπτωση είναι software το οποίο βάζουμε στο κινητο το οποίο θέλουμε να ακούμε.

Υπάρχουν και συσκευές για σταθερά τηλέφωνα,που τοποθετούνται στο σταθερο τηλέφωνο,και έτσι μπορούμε να ακούσουμε κάθε συνομιλία.

Το να χρησιμοποιήσουμε τέτοιες συσκευές δεν είναι καθόλου δύσκολο.Ας πούμε ο κοριος,είναι μικρο μαύρο κουτακι,που έχει μόνο δυο κουμπακια και ένα σλοτ για σιμ κάρτα.Αυτα.Βαζετε τη σιμ κάρτα,αφού πρώτα της βγάζετε το ΠΙΝ,και μετα απο το τηλέφωνο σας παίρνετε,και ακούτε.Τοσο απλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου