Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Συσκευές Παρακολούθησης Όταν ακούω για Συσκευές

Παρακολούθησης , το πρώτο που μπορώ να σκεφτώ είναι ο μεγάλος ντετέκτιβ και οχι λιγότερο μεγάλος συγγραφέας Sir Arthur Conan Doyle. Τον γνωρίζετε, που συνεχώς
πηγαίνουν με τον φίλος του ο γιατρός; Ναι, σίγουρα πρόκειται για τον Σέρλοκ
Χολμς. Θα μπορούσατε να πείτε ότι αυτόσ ήταν ένας από τους James Bond στα πρώτα χρόνια
του 20ου αιώνα, επειδή ως σύγχρονοσ διάδοχόσ , έχει χρησιμοποιήσει εξοπλισμό κατασκόπων διαθέσιμα σ'εκείνη την εποχή.

Τι θα μιλήσουμε σε αυτό το άρθρο είναι συγκεκριμένα προϊόντα για την παρακολούθηση και καταγραφή των πληροφοριών. Τώρα, ακόμη και τα κινητά τηλέφωνα και ηχογράφηση φωνής μπορουν να χρησιμοποιηθουν σε μελέτες. Φανταστείτε ότι έχετε εξετάσεις Οικονομικών και ένα δάσκαλο είναι ένασ από εκείνα τα αντιπαθητικοι, οποία όχι μόνο δεν κατάλαβενι το θέμα που διδάσκουν, αλλά έχουν το θράσος να ζητήσει 200 ευρώ για να σας βοηθήσουν να γράψετε καλό εκτίμηση του θέματος..

Λοιπόν, αν αποφασίσετε ότι δεν μπορεί πλέον να συνεχιστεί και ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με την Τράπεζα της ζωής, μπορείτε να κάνετε πάντα ένα υλικό καταδικαστικά και θέτουν στη διάθεση των αρχών.

Απλά συνδέστε το τηλέφωνό σας να καταγράψει την συνομιλία και να αρχίσετε διεξοδικά το θέμα το τι πρέπει να κάνετε για να κάνετε τησ εξετάσεις. Αν για οποιοδήποτε λόγο μιν τα χάσετε για το τεμα χρήματα, θα έχουν λόγο να αναφέρονται στις αρμόδιες αρχές.

Αν είναι έξυπνος, το οποίο είναι πολύ πιο πιθανό, θα πρέπει να δείτε περισσότερα ή απλά να καθίσετε στις εξετάσεις αρκετές φορές . Η Σύγχρονες συσκευές παρακολούθησης είναι ήδη πολύ συμπαγείς διαστάσεις, εκτός από τα κινητά τηλέφωνα και την ικανότητά τους για την καταγραφή εικόνας και ήχου, διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό για το σκοπό αυτό που είναι το μέγεθος ενός σπιρτόκουτου και μερικές ακόμη και ενός κουμπιού.

Βιντεοκάμερες που καταγράφουν κάθε κίνηση. Μπορούν να συνδέονται με οποιοδήποτε μέρος που μπορείτε να σκεφτείτε - αυτοκίνητο, διαμέρισμα ή το γραφείο, ακόμα και ένα ένδυμα του αντικειμένου της "μελέτες" σας.

Άλλες συσκευές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν αν αποφασίσετε ότι χρειάζεστε για να πιάσει κάποιος στο βήμα είναι διαφορετικά είδη των μηχανημάτων που κάνουν τις φωτογραφίες. Μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε στο τηλέφωνό σας, αρκεί να έχει αυτό το χαρακτηριστικό, φροντίζοντας, φυσικά, να μην σασ δουν .Εάν ένας εραστής ο φίλος σας ειναι τρομερά θυμωμένο με τον φίλο ή φίλη... μπορείτε πάντα να δείξει σε ποιος μπορεί και σε ποιος δεν μπορεί να εμπιστευθείτε.

Σε γενικές γραμμές, αν αποφασίσετε ότι θα πρέπει να παρακολουθειτε σοβαρά ή ειστε κάποιος ντετέκτιβ, ιδιωτικό ιατρείο, θα χρειαστείτε επαγγελματικές συσκευές ακοής. Διαφορετικά, και με το GSM μπορειτε να το κάνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου