Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ακροαστικές συσκευές παρακολούθησης - Δυνατότητες

Διάφορες συσκευές ακρόασης έχουν διαφορετικές ικανότητες και το εύρος της δράσης είναι διαφορετικό. Σε γενικές γραμμές ο σκοπός τους είναι να λαμβάνουν τυχόν ήχο με τη μορφή μιας συζήτησης ή απλά ενός θορύβου. Βασικά είναι ένα μικρόφωνο που συλλαμβάνει και τα εγγεγραμένα αρχεία. Οι συσκευές ακρόασης που βασίζονται σε δίκτυο GSM ,χρησιμοποιείται SIM κάρτα για να είναι σε θέση να εντοπίσουν ήχο σε οποιοδήποτε δωμάτιο στο οποίο είναι τοποθετημένες.

Για παράδειγμα, αν θέλετε να ξέρετε τι συμβαίνει σε ένα συγκεκριμένο μέρος, τι λέγεται και τι συζητουν πίσω από την πλάτη σας, μια τέτοια συσκευή είναι πολύ κατάλληλη για το σκοπό αυτό. Σε αντίθεση με τους ομολόγους τους με το δέκτη ως ένα φορητό δορυφορικό πιάτο, είναι συμπαγής και διακριτική. Μοιάζουν με μικρά μαύρα κουτιά . Απλά τοποθετήστε την κάρτα SIM, η οποία μπορεί να συνδεθεί με το τηλέφωνό σας και μπορείτε να ακούτε κάθε λέξη του σε αυτό το δωμάτιο. Μερικές συσκευές μετατρέπονται και σε συστήματα συναγερμού, χάρης σε αυτό οτι όταν εντοπίσουν ήχου στο πεδίο εφαρμογής της / 5 έως 15 m / στέλνει SMS στον αριθμό που εσείες έχετε επιλέξει.

Οι ακόλουθοι τύποι συσκευών ακρόασης είναι επαγγελματικά κιτ με πομπό και δέκτη. Είναι εξοπλισμένα με πολύ ευαίσθητα μικρόφωνα που είναι σε θέση να συλλάβουν κρυστάλλινα κάθε ήχο σε κάθε κατεύθυνση από το πεδίο εφαρμογής της και την ευαισθησία του δέκτη με ενσωματωμένο ηχείο και μια ευκαιρία για ακουστικά και εξωτερική συσκευή εγγραφής ήχου.

Λειτουργεί σε μια σταθερή συχνότητα στη ζώνη των UHF. Χάρη στη βελτίωση των δυνατοτήτων της,μπορεί να σας χρησιμευσεί πολύ, όταν χρησιμοποιείτε ένα σύστημα ασφαλείας στο σπίτι ή το γραφείο σας, έτσι ώστε εκτός απο βιντεοσκοπήσεις θα έχει αυθεντικό και ηχογραφημένα αρχεία ήχου που περιέχουν σημαντικές πληροφορίες για εσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου