Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Τύποι συσκευών ακρόασης

Σας αρέσουν ταινίες κατάσκοπο;Οπου ο καλύτεροσ κατάσκοπος ο οποίος διαθέτει ένα εκτεταμένο οπλοστάσιο των πραγμάτων κατασκόπων, όπως τις υποκλοπές σε στυλό ή πλαστική εκρηκτική ύλη, η οποία είναι κάτι τόσο μικρό όσο κουμπιά. Και πολλά άλλα πράγματα που ένας ερασιτέχνης θα τον έκανε να ζηλεύει. Αλλά στην πραγματικότητα κάποια από αυτά τα πράγματα υπάρχουν.Λοιπόν, σήμερα θα μιλήσουμε για συσκευές υποκλοπής ή τα"σκαθάρια"/ σε γλώσσα αργκό/.

Ποιες είναι οι τύποι συσκευών ακρόασης, η οποία μπορεί να απαιτήσει οποιοδήποτε προχωρημένο ή αρχάριο"κατάσκοπος"; Φυσικά, τα είδος που σας προσφέρουμε ειναι εύκολα στην χρήση. Μέχρι στιγμής, είναι τα καλλιτερα διαθεσιμα στην αγορά.

Ο πρώτος τύπος που προσφέρουμε είναι ένα είδος μικρόφωνο και πομπό FM. Είναι μεγέθους 20 έως 22 mm με δύο 3V μπαταρίες λιθίου.Το μικρόφωνο είναι πιεζο-μικρόφωνο, ευαίσθητο.Την μικρή συσκευι ακούγοντας ειναι κατάλληλη για κάθε περίπτωση που τα αποφασίσετε όταν χρειάζεται να ακούσετε κάτι σημαντικό για εσάς. Εκτός βέβαια αν θέλετε να ακούσετε GSM .

Ο επόμενος τύπος είναι σωστό για το σκοπό αυτό. Είναι 2 σε 1 . Μπορεί να ενεργοποιηθεί με 2 τρόπους - με ενεργοποίηση φωνής από την κλήση του αριθμού της κάρτας SIM. Όταν ενεργοποιούνται από ήχο, που ξεκινά αυτόματα τη μετάδοση κλήσεων. μπορεί να είναι το τέλειο σύστημα συναγερμού για το σπίτι σας,για να σας προστατεύει.

Αλλο GSM είναι με τρία μικρόφωνα.Τα μικρόφωνα είναι πυκνωτικά και η συχνότητα λειτουργίας της συσκευής είναι 900 - 1800 MHz. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί 24 ώρες την ημέρα και είναι απολύτως συμβατό με όλες τις κάρτες SIM GSM. Το πεδίο εφαρμογής του μικροφώνου ειναι μέσα 10 έως 14 μέτρα. Φυσικά υπάρχει μίνι-ακρόαση συσκευές..Ο τρόπος δράσης είναι να βάλετε την SIM κάρτα στη συσκευή, καλέστε τον αριθμο και να ακούσετε τι λέγεται στο μικρόφωνο.Η συσκευή διαθέτει ένα κουμπι, οποίο βοηθά το χρόνο να το χρησιμοποιήσετε για να επεκταθεί. Υπάρχει ένα πυκνωτικό μικρόφωνο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί 24 ώρες.

Το άλλο είδος είναι μεγάλο, όσο σπιρτόκουτο και έχει σχεδόν τις ίδιες ιδιότητες με το τελευταίο είδος.. Το μικρόφωνο είναι πυκνωτικό, ο τρόπος λειτουργίας είναι 24 ώρες, και είναι και πάλι συμβατό με όλα τα διαθέσιμα στην αγορά κάρτες SIM.

Υπάρχει ένα κιτ για την εκμετάλλευση της κάρτας SIM. Οι περισσότεροι από αυτούς περιλαμβάνουν ακουστικά, ένα μικρό φορτιστή, μπαταρίες ιόντων λιθίου, και πολλά μικρόφωνο για καθαρο και δυνατο ηχο.
Αυτεσ είναι οι κύριοι τύποι ακουστικών συσκευών που μπορούν να βρεθούν σε εξειδικευμένα καταστήματα ή τοποθεσίες για τις ηλεκτρονικές πωλήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου