Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Κοριοι-δυνατότητες

Η διάφοροι κοριοι έχουν διαφορετικές δυνατότητες.Γενικα η δουλειά τους είναι να πιάσουν κάθε θόρυβο η συνομιλία και να το καταγράψει.Στην ουσία είναι ένα μικρόφωνο που πιάνει το ηχω και το καταγράφει.

Κοριοι που χρησιμοποιούν το GSM δυκτιο,έχουν σιμ κάρτα.Αν θέλετε να μάθετε τι λένε πίσω απο τη παλάτι σας,μια τέτοια συσκευη θα σας είναι πολυ χρήσιμη.Ειναι πολυ μικρά και διακριτικά.Φτανει να βάλετε μια σιμ κάρτα χωρίς ΠΙΝ,και μπορείτε να ακούτε τα πάντα μέσα στο χώρο που το έχετε τοποθέτησει.Απλα παίρνετε το νούμερο της κάρτας που έχετε βάλει μέσα.Καποια απο αυτα γίνονται και σύστημα συναγερμού,αφού μόλις εντοπίσουν θόρυβο στο χώρο,σας στέλνουν SMS.

Τα αλλα είδη κοριους είναι τα επάγγελματικα σετ με δέκτης και πομπος.Εχουν πολυ ευαίσθητο μικρόφωνο και πιάνουν των ηχω πεντακάθαρα και δέκτης με ηχειο και δυνατότητα σύνδεση ακουστικά και εξωτερικό αυντιο ρεκορντερ.Λειτουργει σε προκαθορισμένη συχνότητα UHF.
Και τα δυο είδη κοριους μπορούνε να σας βοηθήσουν πολυ,όταν έχετε σύστημα ασφαλείας στο σπίτι σας,εκτός απο τα βίντεο,θα έχετε και αυντιο φαιλς,με σημαντικεσ για εσάς πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου